lørdag den 21. juli 2012

onsdag den 18. juli 2012

Tegner blomster...

Når sommeren ikke kommer til os, må jeg tegne sommeren ind på værkstedet...
En lille skitse fra i dag..


tirsdag den 17. juli 2012

På besøg i den svenske

På mit seneste visit i det svenske, var jeg forbi en sand oase kaldet Fricks, og det er ved gud et sted, som kunne få stemplet "Only in Sweden". I en fuldstændig tæt beplantet baghave (nul græsplæne), og hvor intet er millimeter præcist, bager de selv deres svenske "Spettekakor" til den lækre kaffe og is. Haven er helt vild, åndsvagt romantisk og man ville ikke blive overrasket, hvis Pippis hest prøvede at klemme sig forbi på en af de smalle stier gennem haven. Snyd ikke dig selv for dette sted, hvis du er på disse kanter.

Spettekaka


 Billedet er taget af Otto 5 år.


Den fine herre har haft stedet i over 50 år og bor der.

torsdag den 12. juli 2012

Indfarvning af kjole

I går indfarvede jeg en kjole fra det fantastiske mærke Kokoon. Den var hvid og lidt gennemsigtig, så jeg dyppede den i blå farve og se hvor vild den blev!! Jeg er ret tilfreds og glæder mig til sommeren kommer!!!!!fredag den 6. juli 2012

Ny plakatserie


Så lykkedes det omsider at få gjort det som jeg har villet så længe, nemlig at få sat en ny simpel webshop op. Og det bliver ikke en mindre stor dag for mig i og med, at jeg hermed også endelig kan vise min seneste plakatserie frem. Plakatserien er første output af et længere stykke arbejde med at dykke ned og ind i universet og mørket som inspirationskilde - og med blegning af papir og tekstiler som metode. 

Jeg lavet 15 stk. plakater, som alle er forskellige på sort papir.
De sættes hermed til salg og jeg håber de kan finde frem til et godt nyt hjem.
De er alle 65,5 x 92,5 cm.

Besøg shoppen her!


onsdag den 4. juli 2012

Så er der broderikit.. DIY

Så for den! Nu kan du købe mit print på mulepose med Karen Maries broderiforslag inkl. garn som én samlet pakke.
Du bestemmer selv, hvordan du sætter dine sting. Så, krea-hatten på sned og lav din helt egen mulepose med print i neon og dit eget broderi. Karen Marie har naturligvis også lavet et par forslag, som du kan følge.
Nu er jeg jo ikke typen, der blander mig i hvordan andre lever deres liv, meeeen man kunne jo tage den med i feriekufferten og hygge lidt med den, eller give den som gave. Så har jeg vist ikke sagt for meget. Køb den... her.Muleposen med tryk før du broderer på det.

Hvem ved hvad der opstår... fugle, mønstre ...


tirsdag den 3. juli 2012

Kup på Loppis

Her er billeder af (nogle) de fine køb som jeg har gjort mig i løbet af weekenden..

mandag den 2. juli 2012

Hurra for Loppis

Er på besøg hos min søde svigemor, hvor det står på afslapning, indtagelse af is, kager og pølser og selvfølgelig loppis..
I love it..

Stay tuned jeg vender tilbage med mine loppis kups og flere billeder fra Sverige..