tirsdag den 29. november 2011

Workshop d. 27 november

Hiv og sving der var gang i den i søndags. Endnu en søndag i det dejligste selskab. Vi har 5 kursister og jeg der spiste croissanter, drak kaffe, blandende farver og trykte på livet løs.
Jeg er dybt imponeret, hvor meget der kan nå at blive produceret på sådan en dag. Kig med her på Camillas blog og se lige disse billeder også!

mandag den 28. november 2011

Klippe klistre collage

Er i fuld gang med en skøn opgave til et nyt magasin om ungdom & kultur, det hedder From.. Ved ikke helt hvad det bliver til men det er sjovt!


torsdag den 24. november 2011

Josef Frank

Det er ingen hemmelighed, at jeg er vildt inspireret af Josef Frank.. Han er Gud i min tekstile verden. I går var jeg ude hos mine dejlige venner som skulle have tapetseret en gang med hans tapet. Tapetet kan kun købes i Sverige i Svensk Tenn(den smukkeste butik i Stockholm) og er møg dyrt.. Men jeg fik æren at sætte det op i går. Kig med her og se hvor smukt det er!!!!
tirsdag den 22. november 2011

Workshop i søndags

Så blev endelig tid til at workshoppe igen. Pga. et par afbud blev vi hold på 3, og det blev en super hyggelig og sjov dag med fart på. De søde og flittige kursister fik produceret en masse gode sager. Tjek dette link fra Pernilles blog.
Her er lidt billeder fra dagen.

 Tryk på bog

Pernille trykker på uld. Anne-Sofie trykker sit smukke pindsvin Holly.Der bliver lagt lidt ekstra farver på i hånden.

Louise har fart på. fredag den 18. november 2011

Tilbud på julegavepude..

Det må snart være tid til at man kigger lige på julegaverne... Her er da et bud på en god billig adventspakke, julegave og/eller spillegave..Køb 4 pudervår i str. 45x45cm for 200,-kr og få et gratis med i 30x30cm..+porto Gælder kun i en begrænset periode..
Normalprisen er 395,-pr stk og 195,-
Naturligvis i økologisk bomuld!


Grå med pink tryk.

Mørkeblå med blåt print.


torsdag den 17. november 2011

Ledige pladser på workshop på søndag.


Der er lige tikket et par afbud ind til workshoppen på søndag. De hurtigste knallerter på havnen har måske luret, at det betyder to ledige pladser på holdet! Skynd dig at smid mig en mail hvis du er interesseret..Se mere her.


tirsdag den 8. november 2011

Strik under Williamsburg bro

Det er rimelig ofte nu om dage, man ser strikkede ting i gadebilledet. Jeg fik dog spærret øjnene op en ekstra gang, da jeg i går gik under broen i Williamsburg og så dette!